Position:home>Technology>
Interlocution of mechanical common sense (one)
From;    Author:Stand originally

Interlocution of mechanical common sense (one) Interlocution of mechanical common sense (one)

1: What does the main form of metallic structure have?

Answer: Have frame structure, container structure, casing structure, common member structure.

2: Can be riveting operation divided by working procedure property for a few parts?

Answer: Cent is get the materials ready, lofting, treatment shapes, assemble join.

3: Which a few kinds does the join method of metallic structure have?

Answer: Have riveting, solder, riveting solder mixture connection, bolt connection.

4: In mechanical manufacturing industry riveting is belonged to (hot-working kind) .

5: What makes hot work?

Answer: Metallic stuff all or local heating treatment shapes.

6: The structure that with what creates for main body is structure of top gem wearing?

Answer: Be give priority to body with profile.

7: The structure that with what creates for main body is container structure?

Answer: Be give priority to body with plank.

8: Casing structure and general composition are with (plank) and (profile) mix production structure.

9: Getting the materials ready is to point to (raw material) and (spare parts preform) preparation.

10: Armor plate and profile are in (carry, condole is put, store) can cause in the process be out of shape.

11: Of rolled steel be out of shape can affect a part (next swing, makings, gas cutting) the on the rails that waits for working procedure.

12: If do not undertake,the spare parts is out of shape in what in machining a process, arise correctional, can affect (assemble correctly of the structure)

1 3: Solder of generation be out of shape can reduce those who assemble (precision) , make steel structure interior produces additional stress, influence (the intensity of component part) .

14: Of flat steel be out of shape have (bend, screwy, crankle is compound be out of shape) .

15: Is much roller correctional the permutation of roller of machine basis axis form and adjust can be the position of roller divided which a few kinds be?

Answer: Can divide for fluctuation roller row roller of parallel and correctional machine, fluctuation tilts correctional machine.

16: Does blaze heat correctively what does means have?

Answer: Shape having a place, linear, triangle heats.

17: By what element is the effect with correctional blaze decided?

Answer: Mix by heating position heat temperature decision.

18: What does correctional method have?

Answer: Manual and mechanical and corrective, correctional, blaze is correctional, high frequency heat bore with a reamer.

19: What is the first working procedure of structure of the metal that make?

Answer: Lofting and number stuff are the first working procedure of structure of the metal that make.
Previous12 Next